DIGITAL HEARING AID TOOLS

Oticon er markedsledende inden for produktion af høreapparater, og er repræsenteret globalt via 22 salgsselskaber og 80 uafhængige distributører, de såkaldte hearing care professionals.

Oticon har nogle af markedets mest avancerede produkter. Men på trods af produkternes gode egenskaber og image skal der god kommunikation og rådgivning til, før produkterne ender i ørene på det støt stigende antal mennesker med høretab på verdensplan. Til det formål har Oticon udviklet en ny kommunikationsplatform.

dummy slide

Den nye kommunikationsløsning hedder eCaps Pro. Det er et interaktivt rådgivningsværktøj til hearing care professionals og deres dialog med slutbrugere verden over. In2media blev valgt til at designe og udvikle løsningen til både PC og iPad.

dummy slide

eCaps Pro løsningen erstatter de analoge brochurer og salgsmaterialer, som en rådgiver og sælger normalt har anvendt i deres rådgivning. Løsningen understøtter en 1:1 tilpasset og interaktiv dialog med slutbrugeren, og er udviklet til den direkte rådgivning af folk med høretab, for hvem det ofte er en udfordring at acceptere et høretab, og se de muligheder et høreapparat giver.

Det er en agendastyret løsning med backend integration for opsamling af persondata. Teknisk baserer eCaps Pro sig på Sitecore CMS, DigiZuite, Claytablet, Adobe Flash og Adobe Air.

dummy slide
dummy slide

Projektet blev gennemført agilt hvor In2media varetog styringen, UX, design og udvikling i tæt samarbejde med Oticon marketing og IT.

Med udgangspunkt i In2medias stærke proces omkring digital innovation, blev den bærende kommunikationsplatform udformet.

Platformen bliver tilpasset i takt med lancering af nye produkter og serviceområder til markedet. .

dummy slide

eCaps Pro blev lanceret i 2012 og rulles nu ud i 24 markeder i 22 sprogversioner. Løsningen har fået en fantastisk modtagelse af Oticons samarbejdspartnere verden over, og der er fuld gang i videreudviklingen af flere rådgivnings–værktøjer med henblik på nye markedssegmenter.

dummy slide
dummy slide dummy slide