Dommer i "Bedst på Nettet"

Added 15-01-2013

In2media er via Tim Frank Andersen igen i år med til at kåre landets bedste offentlige digitale løsninger. Det sker gennem den store kvalitetsmåling: “Bedst på Nettet", der siden 2001 har taget pulsen på den offentlige digitale forvaltning og borgerbetjening. 

“Bedst på Nettet” fungerer som en katalysator på det digitale udviklingsområde. Det overordnede formål med projektet er at fremme anvendelsen af brugervenlige digitale selvbetjeningsløsninger, og herved sikre øget fleksibilitet og effektivitet i brugernes oplevelse med det offentlige.

Ifølge Digitaliseringsstyrelsen strammes kravene løbende op mod 2015, hvor 80 procent af alle ansøgninger, anmeldelser og indberetninger, skal foretages digitalt. Derfor er brugervenligheden af de offentlige løsninger uhyre vigtig. Tim Frank Andersen, der er partner og bestyrelsesformand i In2media udtaler: "Jeg ser det som en stor ære igen at få lov til at gennemgå de ypperligste offentlige digitale løsninger, og være med til at udpege de allerbedste. Digitaliseringen af den offentlige forvaltning er et kæmpestort og meget vigtigt projekt for Danmark, og hvis vi med vores viden og erfaring kan bidrage, er vi meget glade for det”.

Vinderne bliver kåret d. 27 Februar. 

Læs mere om "Bedst på Nettet" her