IN2MEDIA OPRUSTER

Added 04-12-2012

Forbrugernes indkøbsvaner flytter i stigende grad over på online platforme. Det har fået In2media til at udvide med endnu et markedsområde – eCommerce. Carsten Blom-Hanssen er hentet ind som ny direktør.

41 årige Carsten Blom-Hanssen er tiltrådt som direktør for eCommerce & Insight, hvor han skal være med til at opbygge et nyt markedsområde for eCommerce og Digital Insights. Carsten har tidligere været med til at opbygge virksomheden BZT Fashion AB (www.boozt.com) samt flere andre eCommerce virksomheder.

Ifølge den nye In2media-mand er kunderne klar til mere eCommerce. Men alt for mange virksomheder halter bagefter.

- Forbrugerne er mere klar end nogensinde før til at ordne mange af deres indkøb online. Nu skal vi for alvor have virksomhederne med på udviklingen. Vi ser i dag mange virksomheder med mindre ambitiøse bud på e-handelsløsninger, og så ser vi virksomheder, der stort set ikke tilbyder deres kunder at handle online, selvom det ville være helt oplagt. Den tendens vil jeg være med til at vende, fortæller Carsten Blom-Hanssen, direktør i In2medias nye afdeling for eCommerce & Insight.

Hos In2media bliver funktionen og opgaven at udnytte husets øvrige kompetencer inden for digital innovation til at løfte eCommerce delen i store og mellemstore virksomheder.

- In2media er et hus med en klar vision om at levere digital innovation på højeste niveau. Jeg ser frem til at kombinere mine erfaringer inden for eCommerce med de mange kompetencer, som In2media har formået at samle og udvikle, siger Carsten Blom-Hanssen.

 Med tiltrædelsen styrker vi vores position som et af de førende digitale bureauer i Danmark med kunder som blandt andre Pandora, Danske Spil, Oticon, SEAS-NVE og Danske Bank.