For 3. år i træk satte App Strategi Konferencen spot på den rivende mobile udvikling, som globalt og i Danmark fortsætter for uformindsket kraft. Den mobile tilstedeværelse er blevet endnu mere kritisk end nogensinde før for alle virksomheder og organisationer og i år satte konferencen spot på:

-      Enterprise
-      Forretning (m-commerce)
-      Mobilbetaling

Indenfor enterprise området vinder mobil og apps frem som forretningskritiske værktøjer, der understøtter virksomhedens processer både internt og ud mod markedet. Samtidigt stiger det generelle forbrug af mobil og apps, og det samlede tidsforbrug overstiger nu allerede online forbruget via PC, hvilket giver helt nye muligheder for handel via mobil, m-commerce. Mobilbetaling er et centralt element i den mobile forretning og med et væld af nye muligheder, er det afgørende at have et overblik og indsigt i den teknologiske udvikling.

Markante spillere er kommet med den næste generation af forretningskritiske apps, som er med til at flytte virksomhederne, og understøtte deres ambition om at gøre arbejdsgange og servicen af kunderne smartere, mere effektiv og med større forretningsmæssig værdi end tidligere.

På App Strategi Konferencen 2013 kunne du møde en række forretnings- og mobileksperter fra ind- og udland. Folk, som delte ud af deres viden om udviklingen og folk, som har draget væsentlige konklusioner om værdien i at bruge mobil og apps som værktøj til udvikling og styrkelse af produkt, salg og kundedialog.

 

PROGRAM

8:30: Ankomst og registrering

9:00: Trends, indsigt og data

Få indblik i de seneste globale og nationale tendenser, og hvad der skal til for at opnå succes i at integrere det mobile i produkt, kommunikation, salg og service.
Tim Frank Andersen, Partner & bestyrelsesformand, In2media

9:30: Enterprise: Mobil understøttelse af forretningen

Apple har på flere parametre opretholdt sin globale førerposition, og er fortsat den mest benyttede mobile platform, som i stigende grad integreres dybt ind i virksomhedernes forretning og i interaktionen med deres kunder.
International taler, Apple

10:00: Pause

10:30: International case: Oticon

Hør om Oticons erfaringer med en international udrulning af et rådgivningsværktøj i 24 markeder, og på tværs af interne og eksterne salgskanaler i et BtBtC markeder, hvor kunderne nås gennem selvstændige høreklinikker verden over.
Dorthe Hein, Head of Counselling, Oticon

11:00: Mobil forretning og m-commerce

Hør hvordan markante og helt nye spillere drager fordel af den mobile kanal til at styrke deres direkte salg til kunderne, og hvilke værdifulde erfaringer der har været med til at sikre succes.

Case: Post Danmark

Få indblik i hvad den stigende digitalisering og hastige udvikling af m-commerce har af betydning for Postens forretning, hvordan de udnytter mobile apps, og hvilke nye muligheder det skaber.
Ulla Rixen, Chef for digitale kanaler, Post Danmark

Case: Logbuy

Logbuy har fået stor succes med indkøbsaftaler til virksomheder og deres ansatte i Danmark og Englang. Hør hvordan det mobile spiller en afgørende rolle i forretningen.
Lars Buch, Adm. direktør, Logbuy

11:40 Frokost

12:10 Mobilbetaling og teknologier

Hvornår bryder betaling via mobilen for alvor igennem? Hør fra nogle af de ledende aktører indenfor feltet, og deres bud på mobile betalingsløsninger, den mobile pung og uddybning om NFC og andre trådløse mobile betalingsteknologier.

Danske Bank

Hvordan ser markedet ud for mobile transaktioner i Danmark? Hør hvad en af de største spillere - Danske Bank - har at byde på, når det gælder innovative og nemme løsninger til mobile betalinger og overførsler.
Bo Tolstrup Christensen, Chefkonsulent Business Development, Danske Bank

iZettle

iZettle gør det nemt for personer og virksomheder at modtage sikre online kreditkortbetalinger via mobilen. Hør om iZettles betalingsløsning og de muligheder den skaber indenfor m-commerce i den fysiske verden.
Sverker Ingre, Nordic Business Area Manager, iZettle

Mastercard

Som en af markedslederne indenfor kreditkorttransaktioner i Norden, giver Mastercard sit bud på den teknologiske udvikling herunder NFC og fremtidsudsigterne for den mobile pung.
Mats Taraldsson, Nordisk Udviklingschef, Mastercard

13:00 Afslutning

TID & STED
Tirsdag den 9. april kl. 8:30 – 13:00
CfL Center for Ledelse
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø