Coockie Policy

Added 16-01-2013

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

In2media
Rosenvængets Alle 11, 2. sal
2100 København Ø
Danmark
Telefon: +45 70 22 15 16

Generelt
Når du klikker dig ind på in2media.dk eller in2media.com indsamles en
række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor
kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi
behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til
oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En
cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne
genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige
oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes
af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende
individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde
tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger
gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere),
men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning
her:http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt
oplysninger om geografi, browsertype mv. for løbende at kunne tilpasse
indholdet derefter. Endelig kan anvendte tredjepartsredskaber, som f.eks.
Facebook, vælge at sætte cookies i brugerens browser.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på
websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv
udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig
personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved
registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles
oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser,
holdninger og kendskab til forskellige emner.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige
brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og
analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og
teknologier, samt visning af indhold , der er tilpasset dine interesser.

Kontakt vedr. Personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos
In2media, skal du rette henvendelse på info@in2media.dk eller telefon +45
70 22 15 16. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der
er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i
henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert
og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med
begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores
sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores
brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til
dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent
sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan
være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til
oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således
dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det
formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i
12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores
behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os
derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for
behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt
datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige
ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores
websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge
persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan
henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der
behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve
disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre
indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.
Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for
at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage
indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.