ABOUT

In2media er et uafhængigt digitalt bureau grundlagt i København tilbage i 1994.

In2media er digitale pionerer, og det vi altid har været. Siden begyndelsen har vi været draget af de mange muligheder internettet har skabt for både virksomheder og brugere. Når det kommer til at indføre ny teknologi, har vi været frontløbere hele vejen. Vi kan bare ikke stoppe os selv. Vi elsker ny teknologi, nye udfordringer og vanskelige opgaver.

I den digitale verden, ved vi, at det både starter og slutter med brugerne. Det er dem, der bestemmer, og definer, hvad der er godt og hvad der er skidt. Aldrig har det været nemmere at stemme med tegnebogen og vælge en ny leverandør, et andet mærke, eller en bedre løsning.

Vores udgangspunkt vil således altid være at skabe relevante og værdifulde produkter, serviceydelser og løsninger til dem, der ønsker at bruge dem, og med den rigtige form for brugerinddragelse i processen. Det kalder vi brugercentreret design.

Målet med vores arbejde er, at styrke forbindelserne mellem kunder og brugere. Derfor stræber vi efter at skabe indsigt i og forståelse for både kunder og brugeres behov. Når dette sker, går strategi, ideation, udvikling, indhold og service op i en højere enhed. 

I In2media Gruppen er vi omkring 90 medarbejdere:
• 55 medarbejdere hos In2media
• 35 medarbejdere i 3 datterselskaber (Insilico, Content, Søren Rose Studio)